Concursuri

Ai blog? Castigi premii

Pentru a veni in sprijinul comunitatii de blog din Romania, care se afla in continua dezvoltare, YaWeb.ro (www.yaweb.ro) lanseaza un concurs cu premii destinat tuturor bloggerilor. Perioada de desfasurare a concursului este 1 ianuarie 2008 – 1 mai 2008. Premiile puse in joc nu sunt deloc de neglijat, fiind utile bloggerilor in desfasurarea activitatii:
– Locul 1 va fi rasplatit cu 1 domeniu .com inregistrat pe 2 ani + gazduire web gratuita pentru 2 ani (plan YaWeb Mini).

– Locului 2 ii va reveni 1 domeniu .com (inregistrat pe 1 an) + gazduire web gratuita pentru 1 an (plan YaWeb Mini).

– Locul 3 consta in gazduire YaWeb Mini 1 an de zile gratuit.

Care sunt conditiile impuse de concurs? Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dezbateti subiectul urmator: ”Este important ca o firma sa detina propriul domeniu web si cont de gazduire?”

Concursul se deruleaza pana la data de 01 Mai 2008. Cei care vor realiza un articol pentru a participa la concurs vor trimite link-ul acestuia, spre a fi postat pe YaWeb.ro, la adresa de email office@yaweb.ro (aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina).

Modalitatea de desemnare a castigatorilor: Castigatorii concursului, in urma tragerii la sorti, vor fi contactati de echipa YaWeb.ro care va creea pentru acestia contul de gazduire, iar pentru castigatorii locului I si II va inregistra domeniie dorite de catre acestia.

Primul extras va castiga locul III, al doilea – locul II si ultimul – locul I. Concurentii pot participa o singura data in cadrul concursului, chiar daca vor dori sa realizeze mai multe articole pe aceasta tema! Castigatorii vor fi contactati de catre YaWeb iar lista acestora va fi afisata in cadrul site-ului YaWeb.ro

Nota: In cadrul concursului nu pot participa angajatii firmei Noston Team, membrii juriului si rudele acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *