LifeStyle

Adriana Bahmuteanu – Tu contezi la Kanal D

Adriana Bahmuteanu va prezenta, incepand din 5 mai, emisiunea “Tu contezi”, difuzata zilnic in direct de Kanal D, incepand cu orele 16:00. Timp de doua ore, Adriana va avea invitati in platou oameni simpli, dar cu povesti de viata impresionante.

“Tu contezi” este o emisiune in care oamenii sunt invitati sa isi descarce sufletul, sa isi povesteasca viata si intamplarile prin care au trecut, urmand sa primeasca un sfat sau o motivatie.

“Prietenii imi spun ca sunt o buna ascultatoare si ca dau sfaturi bune. Oricum, am trecut prin multe ca sa pot sa-i inteleg pe cei care vin la emisiune cu anumite probleme. Cred ca ‘Tu contezi’ va avea succes, deoarece oamenii simt nevoia sa se descarce si de multe ori nu au cui. In plus, ei trebuie sa fie ajutati sa capete curaj pentru a-si infrunta problemele”, a declarat Adriana Bahmuteanu , moderatoarea emisiunii.

Pentru Adriana Bahmuteanu formatul emisiunii este unul nou, diferit de ceea ce a mai facut pana acum in televiziune. Acest lucru o motiveaza, facnd-o sa priveasca acest proiect pe o provocare: “Am primit propunerea cu bratele deschise. Pentru mine este o noua aventura. Sunt foarte mandra ca am emisiunea mea si cred ca ma voi impaca bine cu acest tip de show, chiar daca la prima vedere nu pare genul meu. Acum veti vedea o noua fata a Adrianei Bahmuteanu”, a declarat cea mai noua vedeta Kanal D.

Sursa: www.vedeta.ro

One Comment

  1. am 16 ani si sunt o admiratoare a emisunii dvstra.Mi-as dori sa particip si eu in direct la una din emisiunile dumneavoastra.Aveti invitati f buni si mai ales manelisti care fac din tristete bucurie.Se zice ca sotul dvstra nu se uita la emisiune eu ii recoman domnului Prigoana sa se uite doarece si dinsul este o fire vesela desi functiile pe care le detine pew plan profesional il face sa fie mai sobru.In ziua de astazi lumea zice ca e usor sa devi vedeta dar eu tot cred ca pentru a deveni vedeta trebuie sa-ti placa sa muncesti.Dumneavoastra sunteti o vedeta si eu voi deveni odata pentru ca imi doresc.MERGETI mai departe in ceea ce vati propus .Io YASMIN va sustin si va iubesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *