Adriana Bahmuteanu – Tu contezi la Kanal D

Adriana Bahmuteanu va prezenta, incepand din 5 mai, emisiunea “Tu contezi”, difuzata zilnic in direct de Kanal D, incepand cu orele 16:00. Timp de doua ore, Adriana va avea invitati in platou oameni simpli, dar cu povesti de viata impresionante.

“Tu contezi” este o emisiune in care oamenii sunt invitati sa isi descarce sufletul, sa isi povesteasca viata si intamplarile prin care au trecut, urmand sa primeasca un sfat sau o motivatie.

“Prietenii imi spun ca sunt o buna ascultatoare si ca dau sfaturi bune. Oricum, am trecut prin multe ca sa pot sa-i inteleg pe cei care vin la emisiune cu anumite probleme. Cred ca ‘Tu contezi’ va avea succes, deoarece oamenii simt nevoia sa se descarce si de multe ori nu au cui. In plus, ei trebuie sa fie ajutati sa capete curaj pentru a-si infrunta problemele”, a declarat Adriana Bahmuteanu , moderatoarea emisiunii.

Pentru Adriana Bahmuteanu formatul emisiunii este unul nou, diferit de ceea ce a mai facut pana acum in televiziune. Acest lucru o motiveaza, facnd-o sa priveasca acest proiect pe o provocare: “Am primit propunerea cu bratele deschise. Pentru mine este o noua aventura. Sunt foarte mandra ca am emisiunea mea si cred ca ma voi impaca bine cu acest tip de show, chiar daca la prima vedere nu pare genul meu. Acum veti vedea o noua fata a Adrianei Bahmuteanu”, a declarat cea mai noua vedeta Kanal D.

Sursa: www.vedeta.ro

Comments

  1. By kahel yasmina

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *