Vedete

Adriana Bahmuteanu, mamica anului la Bulevard Prestige Awards

Miercuri seara (7 mai), Adriana Bahmuteanu a fost desemnata mamica anului, in cadrul Bulevard Prestige Awards, o gala menita sa sarbatoreasca implinirea a un an de la difuzarea primei emisiuni “Bulevard”, la Kanal D. Cu aceasta ocazie, producatorii emisiunii au acordat premii mai multor vedete autohtone care au demonstrat ca merita aprecierile publicului.

Petrecerea, ale carei gazde au fost Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “Bulevard” si Gabriel Coveseanu , moderatorul show-ului “Accepti sau Nu”, a reunit sub acelasi acoperis cele mai mediatizate vedete din Romania. Alaturi de Adriana Bahmuteanu , printre castigatori s-au mai numarat Adrian Mutu (Cel mai trendy fotbalist) si Monica Columbeanu (Cea mai bine imbracata vedeta).

Dupa decernarea premiilor, a urmat concertul exploziv al Loredanei Groza, care a primit numeroase aprecieri dar si un premiu special din partea echipei Bulevard. De la eveniment nu puteau lipsi nici vedetele Kanal D: Vacanta Mare, Silvia Ionita, Cosmin Cernat, Gabriela Cristea, Adriana Bahmuteanu si Sylvia si Cristian Stan.

Evenimentul a coincis cu ziua de nastere a Adrianei Bahmuteanu, care a venit insotita de sotul ei, Silviu Prigoana si a castigat premiul de Cea mai cunoscuta Mamica!

Sursa: www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *