LifeStyle

Adrian Mutu, fotbalistul anului 2007

Marti, 12 decembrie, sportul rege, fotbalul, a fost la inaltime, cu doua ceremonii de premiere, anunta revista Soc. Este vorba despre Gala Fanatik, desfasurata la ora 16.00 si despre Gala Fotbalului Romanesc, care a avut loc la Rin Grand Hotel. La ambele evenimente, vedeta incontestabila a fost atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, care a castigat de doua ori premiul pentru “cel mai bun fotbalist al anului 2007”.

La primul eveniment, Mutu a trimis-o pe Ana Maria Prodan, acuzand oboseala cauzata de ultimul meci din campionatul Italiei.

Din cauza traficului, Mutu a intarziat 20 de minute si la Gala Fotbalului Romanesc. Pe parcursul evenimentului, Adrian Mutu a stat la masa cu Mircea Sandu (presedintele FRF) si cu Rica Raducanu. Potrivit revistei Soc, dupa ce si-a ridicat premiul, Mutu s-a asezat la masa tatalui sau.

Internationalul roman a venit in Romania fara sotia sa Consuelo, care este insarcinata in luna a cincea si va naste o fetita anul viitor.

“La finalul serii, Mutu, parintii sai dar si ceilalti premianti, au ciocnit un pahar de sampanie si au mincat frigarui de pui si salata asortata la petrecerea oferita tot la hotel Rin de organzitorul galei si nasul lui Adi, Nicu Gheara”, titreaza de revista Soc.

Pe tot parcursul serii, Mutu a fost atractia concurentelor de la Gala Miss.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *