LifeStyle

Adrian Enache a recunoscut ofical că mai are un copil

Viaţa dublă pe care Adrian Enache a dus-o în decursul a 12 ani de zile nu mai este nicio noutate pentru nimeni. Împărţit între două femei pe care nu a vrut cu niciun chip să le părăsească, cântăreţul s-a mulţumit cu această situaţie. Însă, cu timpul, Adrian s-a văzut nevoit să aleagă. 
Şi asta, pentru că şi Iuliana Marciuc, cea de-a doua femeie din spatele lui, i-a dăruit un copil. Mai precis, un băieţel, David Mihnea. Se pare că acest nou eveniment din viaţa lui îl călăuzise spre luarea unei decizii. Dar a fost doar o bucurie aparentă pentru vedeta teveristă. Pentru că Adrian nu s-a hotărât nici de această dată.
Deşi i-a jurat Iulianei în repetate rânduri că va divorţa, pentru a o lua de soţie, vedeta de la televiziunea publică s-a mulţumit doar cu promisiunile. Un lucru cert însă s-a întâmplat. Adrian şi-a recunoscut copilul la starea civilă a Primăriei sectorului 1, dar nu şi public.
Asta până acum. Potrivit cotidianului Libertatea, cântăreţul şi-a postat pe site-ul lui oficial, în dreptul stării civile: căsătorit, doi copii. Să fie oare un prim pas pe care Adrian o face către marea lui iubire? Cine ştie?

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *