LifeStyle

Adrian a trecut peste “rătăcirea” Romaniţei de dragul copilului

În familia Iovan lucrurile par să se fi liniştit acum, de când mediatizata creatoare de modă a devenit mamă. Romaniţa este foarte fericită să trăiască primul ei Paşte alături de micuţul Albert. „După un an plin de nenorociri, Dumnezeu mi-a dăruit cel mai cuminte copil din lume, un bebeluş pe care şi l-ar dori toate mamele”, a declarat vedeta.
Se pare că Adrian Iovan a şi uitat perioada în care toate ziarele vuiau despre adulterul Romaniţei cu un ziarist. De uitat o fi uitat el, dar de iertat a iertat? În orice caz şi Romaniţa recunoaşte că soţul ei s-a schimbat, dar chipurile nu din cauza presupuselor ghiduşii ale soţiei, care, pe când era însărcinată în luna a noua cu copilul pilotului, a fost surprinsă, „buză-n buză”, în maşina personală, cu un ziarist, ci pentru că, după spusele ei „Adrian are alte repere acum, are un copil, a trecut într-o altă etapă de viaţă”. Oricum, Iovan nu poate decât să spere că educaţia şi creşterea copilului îi va ocupa timpul blondei Romaniţa şi ea nu va mai ceda vreunei ispite ivite în calea ei. Potrivit mărturisirilor creatoarei de modă, „Albert s-a născut într-o familie bogată, dar va învăţa să muncească, să preţuiască valoarea şi să ştie să o cultive”.
Când vine vorba de relaţia ei mai veche cu Irinel Columbeanu, Romaniţa îşi iese din fire. Într-un interviu acordat revistei Star, designerul vestimentar autohton a afirmat: „Am văzut că tot încearcă unii să mă lipească de averea lui Columbeanu. Când am avut eu relaţia cu Irinel, averea lui consta într-o casă şi o maşină”. Am putea înţelege că Romaniţa ar fi trebuit să ţină cu dinţii de relaţia cu Iri şi să nu i-l lase nici Annei Lesko, nici Monicăi Gabor, acum Columbeanu, că poate nu s-ar mai fi îndatorat la bănci până peste cap ca să-şi plătească reşedinţa din Primăverii. Se ştie doar că un acţionar la Bursa de Valori câştigă mai bine decât un aviator. Dar asta este acum, şansele nu apar de multe ori în viaţă, şi ca să-şi măgulească orgoliul în faţa opiniei publice, Romaniţa nu ratează nici o ocazie să nu-şi laude virtuţile: „Toată averea mea este făcută din credite lunare la bănci!”.

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *