LifeStyle

Admiterea Online la UNIVERSITATEA din BUCURESTI editia 2009

 Asociatia Studentilor de la Limbi Straine (ASLS) lanseaza cea de-a sasea editie a proiectului Admiterea Online, care se desfasoara in perioada 12.07.2009- 1.08.2009. Acest proiect este construit pentru a veni in ajutorul tinerilor absolventi de liceu care intra in procesul de admitere al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, din Universitatea Bucuresti, printr-un centru de asistenta care dispune de mijloace moderne de comunicare: 3G, SMS, E-mail, si CHAT.

Aceasta initiativa s-a nascut dintr-o reala nevoie de comunicare si informare in vederea desfasurarii in cele mai bune conditii a procesului de admitere.Orice absolvent de liceu care isi doreste sa devina student al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine poate beneficia de Admiterea Online.

Proiectul are ca scop indrumarea si informarea absolventilor de liceu cu privire la desfasurarea procesului de admitere la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine. Dupa completarea si depunerea fiselor de inscriere, candidatii primesc o parola care le va permite accesul la numeroase informatii legate de admitere. Pentru facilitarea accesului la informatii ASLS Romania a creat un serviciu de consiliere gratuita 24/24. Membrii ASLS Romania vor sta la dispozitia candidatiilor pentru intrebari la orice ore prin cele mai eficiente metode de informare: telefonic si online. Portalul Admiterea Online – asls.ro/admitere va afisa periodic informatii legate de desfasurarea procesului de admitere si rezultatele concursului pentru a asigura o comunicare eficienta intre comisia de admitere si candidati.

Pe langa informatii importante referitoare la procesul de admitere, voluntarii Admiterea Online, ofera proaspat absolventilor de liceu si consultanta si consiliere in vederea luarii celor mai bune decizii cu privire la cariera lor, si le pun la dispozitie si un Centru Web de cazare alternativa prin care tinerii pot fi ajutati sa isi gaseasca un loc de cazare in Bucuresti.

Initiativa s-a bucurat de un real succes cu fiecare editie, mai ales in randul parintilor si elevilor din provincie care sunt scutiti in acest fel de drumurile obositoare pana in capitala.

Asociatia Studentilor de la Limbi Straine – ASLS Romania s-a remarcat de-a lungul celor 10 ani de activitate ca unul dintre cele mai active si vizibile ONG-uri studentesti, ca mediator intre studenti si administratia facultatii si ca un membru activ al societatii civile din Romania, prin informarea indrumarea si consilierea profesionala a tinerilor si organizarea de evenimente dedicate acestor obiective.

Cele 7 departamente – Marketing, Public Relations, JOBS, Resurse Umane, Relatii Internationale, Social, Cultural- Educational – asigura diversificarea oportunitatilor de dezvoltare profesionala a membrilor. Prin proiectele ASLS Romania s-au bucurat de-a lungul timpului de o intensa promovare pe toate canalele media. Alaturi de Admiterea Online, printre proiectele de traditie ale ASLS se numara campanii de responsabilizare sociala : Campania Umanitara Smile, Campania de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, Eco ASLS; targuri educationale, evenimente cultural- educationale: Conferintele “Idei in Dialog”, Balul Bobocilor, Ceremonia de Absolvire, “Coltzul de Cooltura”,” Fii European !”, organizarea si participarea ca partener ONG la evenimente dedicate orientarii profesionale a studentilor.

www.asls.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *