Vedete

Adina Chis isi invita fanii sa ii fie alaturi pe 19 septembrie

Pe 19 septembrie va avea loc la TVR spectacolul de selectie nationala pentru Eurovision Junior 2009. Eurovision Junior 2009 se va desfasura la Kiev, Ucraina pe 21 noiembrie. Romania se afla printre cele 13 tari participante. In urma preselectiei de pe 19 august, Adina Chis, in duet cu Alina Paun, a fost aleasa printre finalisti. Piesa interpretata de cele doua mici artiste este “Luptam cu emotiile” .
“Ne-am dorit intotdeauna sa ajungem la Eurovision. Pentru aceasta ne-am pregatit foarte mult si speram ca stradania noastra va fi rasplatita prin implinirea acestui vis. Pentru aceasta, avem desigur nevoie de ajutorul vostru. Multumesc tuturor prietenilor pentru incurajari si promitem, atat eu cat si Alina, sa nu va dezamagim.Vrem ca voi sa fiti cei mai multi in fata televizoarelor si sa ne votati. Va iubim!”, a fost mesajul Adinei catre fanii sai din toata tara.
Adina Chis are planuri mari pentru 2009. Ea are in plan doua albume, anume “Pantofiorii Rosii” si “Imi place sa dansez, sa cant jazz si sa bat step”. De asemenea, participa in muzicalul “Miau Story” , alaturi de copiii BIMBAM, spectacol regizat de George Popovici si cu muzica de Cristina Manoliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *