Vedete

Adela Popescu si Marius Kalmar pregatesc nunta?

O noua nunta se arata la orizontul telenovelistic autohton, iar in prim plan se afla nimeni alta decat eterna indragostita Adela Popescu.

Spre dezamagirea fanilor cuplului format candva, atat in viata reala cat si pe platourile de filmare, viitorul sot al Adelei nu va fi Dan Bordeianu, ci un alt tanar, alaturi de care actrita traieste o frumoasa poveste de dragoste de ceva timp.

UPDATE: Adela Popescu si Marius Kalmar se casatoresc in iulie
Despre Adela Popescu si iubitul ei, Marius Kalmar, se stie ca sint impreuna si urmeaza sa se casatoreasca. Blonda sa despartit de Dan Bordeianu, iar acum se pregateste de nunta, alaturi de noul barbat din viata sa… continuare. …

Chiar daca sosirea la diferite evenimente mondene este facuta de catre Adela Popescu si afaceristul Marius Kalmar intr-un mod cat mai subtil, cei doi evitand orice alaturare de nume, paparazii au reusit sa ii surpinda insa impreuna, simtindu-se, evitand, extrem de incantati unul de compania celuilalt.

Se pune de nunta: Adela Popescu si Marius Kalmar Iubitul sau, care este totodata si prietenul cel mai bun al fotbalistului Cristi Chivu, a dus-o pe frumoasa Adela chiar la New York, unde au sarbatorit Revelionul impreuna.

La intoarcerea in tara, lui Marius i s-a promis o intalnire cu parintii iubitei sale, care s-au declarat deja incantati de noua relatie a fiicei lor.

Se pune de nunta: Adela Popescu si Marius Kalmar Pentru ca relatia celor doi evolueaza cu pasi repezi, prietenii cuplului nu exclud posibilitatea ca cei doi indragostiti sa anunte chiar in acest an o oficializare a legaturii lor.

Din pacate pentru Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei, reinceperea relatiei cu Adela nu a avut traseul dorit.

Marius Kalmar este un tanar afacerist din Targu Mures iar printre cuceririle sale trecute se numara si prezentatoarea Monica Dascalu.

Sursa: www.stilfeminin.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *