Vedete

Adela Popescu si Ioan Isaiu, cuplu la Acasa TV

Acasa TV va prezenta in toamna acestui an nu doua, ci trei productii proprii marca Promance, companie MediaPro Pictures.

Acestea vor captiva telespectatorii cu povesti exceptionale si, dupa ce saptamana trecuta au inceput filmarile pentru telenovela “Regina”, luni, 14 iulie, s-a dat pentru prima oara “Actiune” la alte doua noi proiecte: “Ingerasii” si “Doctori de mame”.

“Ingerasii” este o comedie romantica pentru toata familia, in care copiii vor avea un rol foarte important si ai carei protagonisti vor fi Adela Popescu si Ioan Isaiu.

Ei vor juca alaturi de micutii actori plini de energie, Lili Sanboeuf, Jennifer Dumitrascu si Ionut Bora. Cel mai recent rol al lui Lili la Acasa TV a fost in telenovela “Inima de tigan”, iar Jennifer si Ionut sunt copii care au fost remarcati in cadrul emisiunii “In al 9-lea cer”.

Adela Popescu marturiseste ca trebuie sa reintre in ritmul aglomerat de care ii era dor: “Prima zi de filmare a mers foarte bine, parca ne stiam cu totii de o viata, pe platourile de filmare era o energie pozitiva extraordinara.

Desi scenariul este unul foarte relaxat si distractiv, este evident ca ne solicita la maximum.”

Ioan Isaiu povesteste ca a fost placut surprins de o zi de filmare “coerenta”, in care s-au tras toate secventele programate: “Cu totii am dorit sa mearga bine inca din prima zi ca sa pasim cu dreptul.

Este un proiect interesant care cu siguranta va avea priza la public, pentru ca are toate ingredientele necesare unui produs de succes.

Copiii au fost in priza de la inceput, iar in Adela am descoperit o persoana serioasa, care munceste mult si e dedicata acestei profesii. Cred ca vom face un cuplu dragut.”

Medeea Marinescu si Vlad Zamfirescu vor fi protagonistii serialului “Doctori de mame”, iar ambii actori sunt incantati de cum au inceput filmarile: “Este un proiect foarte indraznet, ma bucur ca o sa joc alaturi de Medeea, pentru ca noi planuiam de mult timp sa lucram impreuna.

Personajul meu este doctor si interpretarea lui este o mare provocare pentru mine”, declara Vlad Zamfirescu.

La randul ei, Medeea Marinescu este foarte fericita de colaborarea cu Vlad, pentru ca au fost colegi de facultate: “La fiecare inceput de drum traiesc frisonul pasilor pe care ii reinvat de fiecare data pe platourile de filmare.

Nu exista o reteta, fiecare rol inseamna altceva si descopar pe zi ce trece mai multe la noul meu personaj”, povesteste Medeea.

Medeea si Vlad vor forma in proiectul “Doctori de mame”  un triunghi senzational impreuna cu Lili Sandu : “Am fost foarte emotionata si fericita sa ma intorc la o dragoste mai veche, actoria si imi doresc sa iasa totul foarte bine, sa transmit cat se poate de veridic ce am de jucat.

Ma simt onorata sa fac parte din distributia acestui proiect”, marturiseste Lili Sandu .

Sursa: Acasa TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *