MUZICA, Vedete

Adela Popescu pregateste un nou album

Adela este pe ultima suta de metri cu inregistrarea celui de-al treilea album din cariera! Sunt ultimele zile in care tanara artista lucreaza cu Ionut Radu, Cornel Ilie si Lauentiu Duta pentru acest material dicografic ce va fi lansat pe piata, impreuna cu MediaPro Music, la sfarsitul lunii ianuarie.

Cu putin timp inaintea sarbatorilor de iarna, indragita artista Adela Popescu a  reintrat in studio unde a stat mai multe ore pe zi pentru a inregistra piesele ce vor  fi incluse pe viitorul album.

Munca la noul material o entuziasmeaza foarte mult pe  artista si spera ca publicul sa il primesca la fel de bine ca si pe cele precedente, albume premiate deja cu cate un Disc de Aur.

De aceasta data, artista s-a implicat mult mai mult in realizarea pieselor despre care spune ca o reprezinta in totalitate.

“Sunt intr-o perioada foarte buna din viata mea si  cred ca toata energia mea pozitiva se va transmite in piesele de pe noul album. M-am  implicat mult in realizarea melodiilor pntru ca mi-am dorit sa ma reprezinte si sa ma arate asa cum sunt eu acum”, a declarat Adela.

Realizat impreuna cu Acasa Music/MediaPro Music, viitorul album al Adelei ii va bucura pe toti cei care asteptau vesti noi de la tanara artista.

Sursa: MediaPro Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *