Adela Popescu, director editorial al unei reviste?!

Vedeta postului Acasă Tv, actriÅ£a cu studii universitare încă neterminate, Adela Popescu, a primit recent propunerea de a ocupa, începand cu data de 1 ianuarie 2007, funcÅ£ia de director editorial al revistei Acasa Magazin. ÃŽncantată de viitoarea slujbă, Adela a spus: “Am primit cu mare entuziasm propunerea de a mă alătura echipei editoriale a revistei ÅŸi sunt convinsă că împreună vom face lucruri minunate!”. Mai mult decat atat, Adela a început deja să facă primele demersuri în acest sens, mai exact, ea a scris un editorial ce va apărea în viitorul număr al revistei, pe data de 18 decembrie. ÃŽn acest editorial, actriÅ£a, în varstă de doar 20 de ani, le transmite cititorilor gândurile ÅŸi urările ei pentru sărbătorile care se apropie.

Adela Popescu nu a mai avut pană acum legături cu profesia de jurnalist, deşi, pe site-ul postului tv la care este agajată, se menţionează că ea a prezentat o emisiune pentru adolescenţi. Dar rămane de văzut cum o studentă în anul al II-lea la UNATC va reuşi să coordonerze o întreagă redacţie formată, probabil, din oameni cu mult mai multă experienţă în presă. Poate pe acest lucru s-au şi bazat iniţiatorii propunerii ei în această funcţie. Poate nu au nevoie decat de numele ei sau poate au mai vrut să-i acorde un venit considerabil suplimentar, în acelaşi trust mass-media.

Funcţia de director editorial este cea mai înaltă funcţie pe care o are cineva în cadrul unei echipe redacţionale dintr-o instituţie de presă scrisă. Am încercat să aflăm mai multe detalii despre numirea Adelei ca editor editorial, însă PR-ul publicaţiei nu a răspuns la întrebările solicitate prin mail pană la încheierea ediţiei.

Curentul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *