Despre copii

„ACUM NOI!” proiect dedicat copiilor institutionalizaţi

Asociaţia SILVIA KERIM are deosebita plăcere de a vă invita sâmbătă, 27 iunie, la Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucureşti, să luaţi parte la întâlnirea dedicată copiilor instituţionalizaţi, cu multiple talente artistice, din Bucureşti şi Mureş. 

La eveniment sunt invitaţi 18 copii şi tineri din Jud. Mureş şi alţi 24 de copii din Bucureşti (Căminul „Sf. Iosif” şi Centrul de Plasament „Pinocchio”). Ei vor prezenta un program artistic care include muzică vocală şi instrumentală, literatură, dansuri tradiţionale ungureşti şi interpretarea unor mici scenete de teatru. La acestea se alătură şi o expoziţie de icoane realizată de o foarte talentată fetiţă instituţionalizată din Bucureşti.

Silvia Kerim şi-a propus ca prin programele pe care le promovează prin intermediul asociaţiei sale să susţină copiii şi tinerii instituţionalizaţi, care dovedesc talent în domeniul literaturii.

Prin acest proiect se urmăreÅŸte stimularea potenÅ£ialului artistic al copiilor instituÅ£ionalizaÅ£i în scopul unei mai bune integrări a lor în societate. Autoarea Silvia Kerim i-a provocat pe cei mai talentaÅ£i în domeniul literaturii să participe la competiÅ£ia de compuneri pe tema ‘Cea mai frumoasă zi din viaÅ£a mea’.

Organizatorii evenimentului sunt Muzeul Satului ‘Dimitrie Gusti’ ÅŸi AsociaÅ£ia „Silvia Kerim”
Sponsorii evenimentului sunt ELITE ART Club UNESCO si Ella Traveland.

ELITE ART Club UNESCO este asociaţie culturală al cărui principal scop este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei româneşti, în deosebi cea contemporană, şi de a educa publicul pentru recunoaşterea şi aprecierea lor. Elite Art Club UNESCO alături de Ella Traveland sprijină financiar acest proiect de încurajare a tinerelor talente.

Înfiinţată în februarie 2008, Asociaţia „Silvia Kerim”are drept scop crearea unui cadru organizatoric adecvat pentru utilizarea creativităţii ca mijloc de exprimare şi educaţie, promovarea valorilor reale ale artei, culturii şi ştiinţei româneşti, în ţară şi în străinătate.

www.eliteart-gallery.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *