Concerte

“Acum am inteles ce inseamna Blue Moods”, declara Coco Montoya in urma show-ului de aseara

Coco MontoyaCoco Montoya a oferit publicului roman o seara incredibila in cadrul seriei Blue Moods, semnata Event Plus; am putea spune chiar ca a fost “beyond the Blues”.

“Nu am mai avut demult un asemenea public”, declara aseara, la finalul unui show ce a tinut mai bine de doua ore, chitaristul Coco Montoya. « Ne-am simtit exceptional, as reveni oricand in Romania, la Blue Moods, alaturi de Event Plus. Acum am inteles ce inseamna Blue Moods, este vorba de o stare de spirit, de un dialog din priviri cu un public deosebit si avizat, de un flux de energie incredibila. A fost intr-adevar un mood. »

Coco Montoya a performat in fata a peste 400 de spectatori, printre care si renumiti muzicieni locali precum A.G. Weinberger, Alexandru Andries, Marcian Petrescu, George Baicea si a unui public ce asculta cu rasuflarea taiata fiecare acord si fiecare nota, un public ce izbucnea in aplauze si urale atunci cand simtea ca nu mai poate sa taca de emotie. Si apoi s-a asezat la masa cu ei si a cantat.

“Unul dintre lucurile care imi fac o deosebita placere este sa cant in public, mai povesteste Montoya. Si aveam un fir lung, lung pentru chitara, ca sa ma pot plimba prin sala de concert, printre oameni. Cum nu am mai avut de multa vreme o asemenea stare, nu am mai facut acest lucru. Asa ca nu mi-am mai luat firul cu mine la concerte. Insa in seara asta, nu va pot spune ce rau mi-a parut ca nu l-am avut la mine. Dar vom recupera cu prima ocazie”, promite Coco Monotoya.

Muzicienii care l-au insotit au oferit si ei “performace-uri”, in adevaratul sens al cuvantului. Solo-urile sustinute de NATHAN BROWN – bass, JERRY LEEPER – Keyboards/background vocals si ROBERT HAYES – Drums/background vocals au fost alte momente de neuitat, ale unui show de neuitat.

Dintre piesele cantate aseara amintim doar cateva: Am I Losing You, It’s My own tears, Beyond The Blues, Three Sides to every story, Casting My spell, Get Your business straight, You don’t think about that, I need your love in my life, Nothing but love.

Partenerii evenimentului au fost Magic FM, Playboy, 24FUN, Zoom TV, Phoenix Media si Best Music.

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Event Plus, prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society, se implica activ in promovarea valorilor culturale locale si internationale, prin realizarea de proiecte artistice din zona muzicala si de entertainment.

Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Detalii pe www.event-plus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *