Concerte

Acordeonistul Emy Dragoi sustine un concert extraordinar de jazz la Tete-a-Tete Coffee Art & Chill

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita la concertul extraordinar de jazz SWING DE PARIS, miercuri 22 septembrie, ora 20:30. Invitatul principal al concertului este acordeonistul EMY DRAGOI, ce va fi acompaniat de catre LUCIAN MAXIM percutie, ADI FLAUTISTU chitara bas si MICHEL LOSTANLEN chitara.

EMY DRAGOI este considerat cel mai bun acordeonist de jazz la momentului, fiind descendentul unei familii de acordeonisti ploiesteni. Muzicianul a studiat la Liceul de Arta din Ploiesti, dupa care a plecat la Academia de Jazz Bill Evans din Paris, unde a studiat pianul. Dupa terminarea studiilor universitare, a colaborat cu mai multe trupe, abordand stiluri diferite de jazz. Pana in prezent a publicat mai multe albume de jazz: Accordeon Stiple, inregistrat impreuna cu pianistul Antoine Hervier; Balada pentru Claudia, inregistrat in 2004 si Etnofonia, lansat in 2008 in 32 de tari.

Lucian Maxim este percutionist la Orchestra Simfonica Radio din Bucuresti. A castigat sectiunea Revelatia anului la Gala Premiilor Jazz (Premiile Muzza) 2009. Intre 1994 si 1996, a facut parte din cunoscuta trupa romaneasca Sarmalele Reci. In cariera sa, artistul a concertat alaturi de Johnny Raducanu, Marius Popp si Garbis Dedeian, iar in 2001 deschide cu un recital propriu concertul sustinut de Chick Corea in Bucuresti. Lucian Maxim a avut numeroase aparitii ca percutionist/ilustrator muzical pentru diferite performante teatrale inclusiv cunoscuta adaptare a Trilogiei Grecesti (prezentata in Romania, Franta, Scotia, Italia si Brazilia), in regia lui Andrei Serban, regizor roman stabilit in SUA.

Intrare: 20 lei
Rezervari: 0728.668.463

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill
Parcul Herastrau, langa Gradina japoneza
Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *