FILME

Acasa TV serbeaza marti 12 ani

Banuiesc ca ati observat sigla Acasa TV cu cifra 12, ei bine, chiar implinesc 12 ani. Postul TV Acasa va avea marti un program special, care cuprinde filmul Romeo si Julieta, un episod inedit al serialului Aniela, dar si transmisiuni de la Carnavalul dedicat acestei aniversari.
Cea mai cunoscuta poveste de iubire din toate timpurile va deschide programul de sarbatoare Acasa, pe 2 februarie de la ora 13.45. Romeo si Julieta prind viata pe pelicula in regia lui Franco Zeffirelli. Filmul castigator a doua premii Oscar din patru nominalizari ii aduce Acasa pe Olivia Hussey, Leonard Whiting si Michael York.
De la ora 16.30, Sara Maldonado si Erick Elias se apropie de finalul povestii lor de iubire in Paradisul blestemat, in penultimul episod al telenovelei. O editie speciala a Povestirilor adevarate ii va aduce in casele telespectatorilor pe cei mai iubiti actori de la postul Acasa.
Personajele din telenovela In numele iubirii vor fi si ele alaturi de telespectatori de la ora 18.30, iar de la 19.30, Alfonso Herrera, frumoasa Belinda, Edith Gonzalez, Sherlyn, Pee Wee si restul distributiei din “Cameleonii” isi vor continua aventura in productia spectaculoasa marca Televisa.
Aniela va veni la intalnirea cu telespectatorii de la ora 20.30, cu un episod special, plin de rasturnari de situatie. Adela Popescu, Mihai Petre si intreaga distributie si echipa vor sarbatori 12 ani de iubire, Acasa, intr-un episod special. Telespectatorii vor intra intr-o lume fascinanta de la ora 21.30, intr-un nou episod al productiei “India”, castigatoarea premiului Emmy pentru cea mai buna telenovela a anului 2009.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *