Stiri

Academie de golf la Balcic – oferta speciala 2010

Academia de Golf Demis Papillon, prima academie cu activităţi regionale, se deschide începând cu luna aprilie la Lighthouse Golf Resort de la Balcic. Totodată, academia deschide şi selecţia pentru grupe de copii din Bucureşti, Constanţa şi Balcic în vederea formării de grupe de juniori cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani. Academia de Golf Demis Papillon are ca scop formarea jucătorilor amatori de golf din România, Bulgaria şi Europa de Est şi antrenarea jucătorilor profesionişti care activează în competiţiile internaţionale. « Obiectivele Academiei de Golf Demis Papillon sunt promovarea golfului ca sport în regiune şi pregătirea de juniori şi jucători amatori sau profesionişti din România şi din regiune pentru competiţii locale şi internaţionale. În timp îmi doresc să aducem jucători din România şi din regiune în cele mai importante competiţii de golf la nivel internaţional, » a declarat Demis Papillon fondatorul academiei.

Copii din România şi din regiune vor beneficia gratuit de lecţii de iniţiere şi formare şi acces pe terenul de golf. Lecţiile vor fi susţinute de antrenorii academiei la Lighthouse Golf Resort şi în locaţii din România şi Bulgaria în care academia îşi va desfăşura activitatea.
« In primul rând, îmi propun să formăm prin intermediul Academiei de Golf Demis Papillon 50 de juniori în centrul de la Lighthouse Golf Resort. În timp sper să ne extindem activitatea în România şi vom merge oriunde găsim un teren de golf sau un driving range al căror proprietari sunt dispuşi să se alăture proiectului nostru, » a adăugat Demis Papillon.

« Vreau să pun în slujba tinerilor şi practicanţilor de golf experienţa mea de peste 30 de ani ca jucător profesionist şi antrenor de golf la unele din cele mai prestigioase cluburi şi şcoli de golf din lume. M-am născut în România şi îmi doresc foarte mult să ajut la dezvoltarea acestui sport printre tinerii de aici, » a adăugat Demis Papillon.

Pachete pentru jucători:
Academia de Golf Demis Papillon oferă pentru sezonul 2010 pachete individuale pentru jucători amatori în locaţia de la Balcic:
Pachet membru DPGA ce include:
– 5 lecÅ£ii cu instructor PGA
– echipament ÅŸi mingi
– discount de 20% la cazare ÅŸi la accesul pe terenul de golf (green fee)
– discount de 50% la lecÅ£ii pentru legitimarea ca jucător
Preţul pachetului este de 300 euro şi se aplică pentru sezonul 2010

Pachet membru DPGA ÅŸi Lighthouse Golf Resort ce include
– acces nelimitat pe terenul de golf
– 10 lecÅ£ii cu instructor PGA
– discount de 15% la cazare ÅŸi restaurant
– discount de 10% la achiziÅ£ia de echipament sportive
Preţul pachetului este de 900 euro şi se aplică în sezonul 2010.

În plus la pachetele mai sus menţionate se adaugă o serie de reduceri la cazare, centre SPA şi alte facilităţi la hoteluri din Mamaia, Eforie Nord şi Neptun. Lista completă a facilităţilor şi centrelor în care sunt valabile reducerile pentru membrii DPGA se actualizează în mod curent pe site-ul academiei www.demigolf.ro

Tot începând cu 2010 Academia de Golf Demis Papillon aduce pachete de competiţii de golf pentru companii.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *