LifeStyle

Abuzuri naziste, justificari leniniste, reactii a-la Pol Pot

Dincolo de atrocitatile comise in razboaiele din Kosovo, Afganistan si Irak, ca sa le amintim doar pe cele mai recente, precum si a abuzurilor facute la nivel international dupa septembrie 11 (ascultari telefoane, e-mail, urmarire conturi – fara stiinta si acceptul cuiva) este absolut aberanta reactia americanilor la faptul ca unii ziaristi au depistat aceste ilegalitati si le-au dezvaluit lumii intregi.

Congresmanul republican Peter King a cerut recent anchetarea tuturor publicaţiilor care au dezvăluit cum Departamentul Trezoreriei din SUA spionează transferuri bancare din toată lumea. King are un razboi personal cu The New York Times, care s-a remarcat prin scoaterea la lumina a mirsaviilor, crimelor si batjocurilor la adresa umanitatii facute de militari si politicieni.

Preşedinte al Comisiei pentru Securitate Internă din Camera Reprezentanţilor, King vrea să fie „investigati si pusi sub acuzare toti reporterii, editorii, precum si conducerea cotidianului” The New York Times, pentru ca aceste dezvaluiri ar pune in pericol siguranta nationala a SUA.

Cititi articolul integral!