Concerte

Abonamente la BestFest – sold out

Abonamentele pentru cele trei zile de B’ESTFEST – 2, 3 si 4 iulie – sunt tot mai putine pe zi ce trece, apropiindu-se de un sold-out cu aproape trei luni inainte de startul festivalului. B’ESTFEST va avea loc anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Din cele 5000 de abonamente puse initial in vanzare, au ramas disponibile in prezent mai putin de 200! „Anul acesta si biletele de o zi se vand intr-un ritm mult mai alert fata de editia precedenta, inclusiv cele pentru Ziua Zero si Aftershock, iar in ultima perioada, pe masura ce ne-am apropiat de finalizarea programului, abonamentele au fost cele mai solicitate.

Faptul ca tot mai multi oameni isi doresc sa vina la B’ESTFEST nu poate decat sa ne bucure, este un semn ca artistii alesi pentru line-up-ul acestui an sunt printre cei mai doriti de public” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Anul acesta afisul B’ESTFEST 2009 cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro.

Biletele pentru “Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *