Evenimente

A patra ediţie a expoziţiei Monteoru-Art la Galeriile Simeza

Uniunea Artiştilor Plastici din România şi Constam Grup invită reprezentanţii mass media şi publicul la Expoziţia Taberei de Documentare şi Creaţie Monteoru-Art 2007, care va avea loc marţi, 8 iulie, orele 17:00, la Galeriile Simeza din Bd. Magheru nr. 20.

Monteoru-Art este un proiect privat de artă contemporană aflat la a patra ediţie. Tabăra de creaţie se desfăşoară în fiecare an la Monteoru, în judeţul Buzău, reunind nume cunoscute ale momentului. Vernisajul de la Galeria Simeza prezintă lucrările realizate în decursul întâlnirii din 2007 de artiştii Ion Sălişteanu, Nicolae Alexi, Gabriela Drăghici, Anca Boeriu, Angela Tomaselli, Ion Drăghici, Ion Grigore, Mihail Mănescu, Letiţia Oprişan, Florin Stoiciu şi Valeriu Şuşnea.

Corneliu Antim, critic de artă: “Tabăra a fost gândită iniţial ca o reuniune a pictorilor, dar s-a ajuns la o echipă dominată de profesionişti ai artelor plastice, virtuozi ai desenului, ai graficii de şevalet, ai gravurii şi ai compoziţiei libere pictografice.”

Monteoru-Art reprezintă un proiect de mecenat al Grupului Constam Buzău, cu activităţi în domeniul construcţiilor şi se desfăşoară începând cu anul 2004 la pensiunea Casa cu Tei din Sărata Monteoru. Lucrările realizate în cadrul taberei surprind spiritul şi frumuseţea realităţilor locale.

www.constam.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *