Evenimente

A inceput inscrierea la Bride Parade!

Bride Parade iti ofera o zi speciala, numai a ta, o zi in care sa fii tratata ca o regina! Vei fi fotografiata, filmata, prezentata unei tari intregi, rasfatata cu premii si surprize!

Peste 100 de femei imbracate in rochii de mireasa vor lua parte alaturi de tine la o parada inedita, in centrul Bucurestiului. Loredana va defila alaturi de voi in rochie de mireasa.

Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.

Inscrie-te si tu pe site-ul www.BrideParade.ro in perioada 23 aprilie 16 mai 2009! Vino impreuna cu prietenii si familia, pentru a lua parte la acest eveniment extraordinar!

Vei defila alaturi de Loredana, prima mireasa Bride Parade, masini de epoca si o fanfara de prestigiu. Pe tot parcursul paradei se vor realiza fotografii de exceptie si film ce vor fi publicate pe site-ul Bride Parade dupa eveniment. Te poti lauda tuturor ca ai fost acolo si le poti arata rezultatele!

La finalul paradei, se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 3.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele. Un premiu poate fi al tau daca te inscrii la Bride Parade!

Organizatori: daniel:photography si Reigna Couture.

Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Radio Gold FM, Intact Interactive, Hotnews, Revista Ioana.

Te invitam si pe tine sa fii mireasa pentru inca o zi!

 
http://www.brideparade.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *