Vedete

Andreea Marin il vrea nas pe Lazarov

Andreea Marin il vrea nas pe LazarovLa doar cateva zile de la nasterea micutei Ana Violeta, Andreea Marin,fericita mamica, a hotarat deja cine vor fi parintii spirituali ai fetitei. Colaboratoare si admiratoare a cunoscutului om de televiziune Valeriu Lazarov, Zana a decis ca acesta si sotia sa, Augusta, sa fie nasii Violetei.

Se pare ca, dupa nastere, Valeriu Lazarov a contactat-o pe Andreea si a felicitat-o, iar aceasta i-a propus sa o naseasca de mezina familiei Banica, chiar daca era stabilit ca sora Andreei si sotul acesteia sa se ocupe de botez.

Pentru ca isi doresc ca micuta Violeta sa fie ferita de curiozitatea fanilor si blitzurile aparatelor de fotografiat ale paparazzilor, Andreea si Stefan se ocupa acum de securitatea micutei.

Andreea Marin il vrea nas pe LazarovBodyguarzii angajati de proaspetii parinti au simulat cu foarte multa seriozitate momentul iesirii din spital a mamicii si fetitei, eveniment ce va avea loc in scurt timp.

La parasirea spitalului, Andreea si Violeta vor ajunge la vila din Tei, locul unde cele doua se vor putea reface in liniste.

Sursa: www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *