AUTO

A 5-a intalnire internaţionala a broscuţelor, la Baia Mare, 4-6 septembrie 2009

vwVW Käfer Club Baia Mare va organiza in perioada 4-6 septembrie 2009 a cincea ediţie a Întâlnirii Internaţionale a broscuţelor la Baia Mare.

Pregătirile sunt în toi, ca în fiecare an înainte cu câteva zile de deschiderea oficială. Le-am pregătit oaspeţilor surprize variate, în încercarea de a-i aduce aici şi la următoarea întâlnire.

Din experienţele anilor trecuţi, ne aşteptăm cu numărul broscuţelor participante să fie în jur de 50, dar ne-am bucura să se adune cât mai multe. Sperăm ca şi vremea să ţină cu noi, pentru a le putea oferi pasionaţilor de broscuţe încă un weekend plăcut.

Întâlnirea va avea loc în cadrul complexului Secret Garden din Dăneşti. Oaspeţii vor fi aşteptaţi vineri, aşa cum ne-am obisnuit deja, pe platoul din Piata Millenium, între orele 16 şi 20. Vom pleca împreună spre Dăneşti, de unde sâmbătă vom porni într-o plimbare în coloană până la Săpânţa. Sâmbătă dupămasă vom organiza jocurile şi concursurile tradiţionale, urmând ca premierea şi petrecerea să aibă loc seara. Duminică ne vom încolona pentru parada tradiţională din oraş, urmând ca apoi să ne luăm rămas bun de la invitaţii noştri pentru încă un an.

Sursa: Ioan Vlad, Preşedinte VW Käfer Club Baia Mare / Scorpion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *