LifeStyle

Britney Spears a invitat un fotograf in toaleta femeilor

Fara indoiala, daca ar fi sa facem o trecere in revista a “boacanelor” lui Britney Spears din 2007, cantareata pop ar fi vedeta cu cele mai multe stiri negative.

Practic, e greu sa gasesti o stire care sa o puna pe Britney intr-o lumina buna in aceste aproape 10 luni. Si, de parca nu ar fi destul, seria “iesirilor in decor” continua, spre deliciul fostului ei sot.

Acum cateva zile, Britney – care este urmarita peste tot de paparazzi -, l-a invitat pe un fotograf intr-o toaleta publica, dupa ce l-a trimis sa-i cumpere niste “lucruri intime”.

Or, in loc sa tina departe de imaginea negativa din ultimul, ea nu face altceva decat sa confirme marturisirile fostului body-guard, care a declarat in instanta ca Britney are grave probleme mentale cauzate de consumul de droguri si alcool.

Aflata intr-un bar din Los Angeles, Britney s-a dus la toaleta insa, o data ajunsa acolo, si-a dat seama ca-i lipsesc anumite “accesorii”. Imediat, ea a deschis usa si l-a chemat pe fotograful agentiei X17, rugandu-l sa o ajute.

In schimbul ajutorului, ea l-a invitat pe fotograf in…toaleta femeilor. In tot acest timp, avocatii ei si cei ai lui Kevin Federline s-au intalnit din nou la tribunal pentru a rezolva problema custodiei celor doi copii.

Potrivit avocatilor, urmatoarea infatisare este programata pe 26 noiembrie, urmand ca procesul sa se reia abia in luna ianuarie a anului viitor.

Pana atunci, Britney ar putea fi condamnata pentru parasirea locului accidentului, ceea ce i-ar putea aduce o pedeapsa cu inchisoarea de 6 luni.

www.vedeta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *