Evenimente

5 septembrie: Ziua Curatenie si in Zona Snagov

In data de 25-septembrie-2010, Fundatia Snagov si Custodele Ariei Naturale Protejate “Lacul Snagov” (ANPLS) se alatura programului national Lets Do It Romania (www.letsdoitromania.ro) ce isi propune curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale tarii, intr-o singura zi. Pentru Zona Snagov te invitam sa vii alaturi de noi (www.FundatiaSnagov.ro si Custodele Ariei Naturale Protejate Lacul Snagov ANPLS). Este una din putinele ocazii in care ai posibilitatea de a face ceva concret si util, pentru comunitate si impreuna cu peste 30.000 de alti tineri si adevarati cetateni ai acestei tari (vezi si FaceBook, YouTube, declaratiile si planurile televiziunilor din acea zi …).

In cadrul acestui proiect, poti sa participi oficial ca membru al unei echipe coordonate de un leader inregistrat [propunere: Coordonator: Constantin Turmac – cod grupa 4750]. Este necesar sa te inscrii completand formularul din site-ul: www.letsdoitromania.ro.

Persoanele sub 18 ani vor trebui sa prezinte in ziua actiunii o declaratie semnata de un parinte / tutore legal, prin care acesta este de acord cu participarea respectivei persoane la activitatile de curatenie. A se vedea manualul de curatenie din site-ul: www.letsdoitromania.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *