LifeStyle

43 de copii si 43 de miei vor da buzna la Ziua Judecăţii

Ediţia din 4 aprilie a emisiunii „Ziua Judecaţii”, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, va aduce în competiţie cinci concurente care ar putea fi considerate „mame eroine”, conform vechii legislaţii comuniste, sintagma inventată atunci pentru mamele care aveau mai mult de patru copii.
Concurentele care vin la „Ziua Judecaţii” pe 4 aprilie au cate 6, 7, 9 si chiar 12 copii fiecare! „Noi am avut copii in diferite ediţii ale emisiunii, dar aşa de mulţi ca astăzi, 43, niciodată!!!” ţipa Dan Negru prin platou, asaltat de puşti de toate vârstele.
„Nu pot să le fac faţă, cei mici aleagă si dărâmă tot ÅŸi nu mă ascultă deloc!”, continua acesta. „În plus, deoarece, pe lângă dulciuri ÅŸi jucării, am oferit 43 de miei – dintre care o parte, erau în platou, închiÅŸi într-un Å£arc – pentru 43 de copii, ÅŸi o parte dintre au fost în platou, a fost o hărmălaie de nedescris! Copiii Å£ipau ÅŸi râdeau, mieii behăiau! Nu mai era loc de Negru!!”, declara acesta la capătul puterilor.
Cei 43 de copii şi-au susţinut mamele tot timpul, le-au încurajat, chiar au participat la anumite probe activ, dând dovadă de multă imaginaţie ţi spirit de iniţiativă.
Alexandra Ungureanu şi formaţia Crush vor cânta în ediţia din 4 aprilie, împreuna cu toţi copiii din platou, fani adevăraţi ai frumoasei soliste.

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *