Vedete

4 ascultatori ProFM Dance, inchisi intr-o masina

ProFM Dance da startul unui concurs adresat celor cu mult tupeu si cu multa rabdare. Premiul este unul pe masura curajului lor: un Suzuki Splash – ProFM DANCE Official Party Car! Cei care cred ca ar putea sa stea o perioada nedetermina intr-o masina sunt asteptati pe www.profmdance.ro pentru a se inscrie in competitie!

Dintre toti participantii, 4 vor ajunge in aceeasi masina; cea pentru care se lupta. Doar unul va pleca cu ea acasa! In momentul in care se vor urca la bordul Party Car-ului ProFM Dance, concurentii se angajeaza sa nu paraseasca masina decat in momentele prevazute in regulament.

Vor avea toate conditiile: mancare, bautura si muzica de la ProFM Dance! Important este sa reziste cat mai mult! Cel care ramane ultimul in masina, pleaca acasa cu un super Suzuki Splash – ProFM Dance Official Party Car!

Si ca sa fie sigure ca totul va merge… ca pe roate, Cristina, Oana si Ana Maria, cele 3 DJ-ite de la ProFM Dance, s-au decis sa testeze “marfa” inainte de a-si invita ascultatorii in Party Car: “E super ok in masina! Am dat drumul la muzica si am dansat pana ne-am dat seama ca s-ar putea sa… stricam suspensiile”, spun ele razand.

Sursa: Pro FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *