Concursuri, FILME

Concurs: Castiga invitatii la filmul Sefi de cosmar 2!

sefi
Continuarea comediei fenomen din 2011, “Şefi de coşmar 2” revine oficial pe marile ecrane din 28 noiembrie.

www.Lifestyle Digital, Warner Bors. si Freeman Entertainment te invita la film!
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul “Sefi de Cosmar 2”, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, doar de luni pana vineri. Castigatorii vor fi anuntati pe email si pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza. Folositi o adresa de contact si nume reale pentru a avea sanse de castig!

De fiecare data cand apar ei în peisaj, lucrurile o iau razna. Din 28 noiembrie însă “Şefi de Coşmar 2” devine cea mai tare comedie a anului. Jason Bateman, Charlie Day şi Jason Sudeikis fac echipă cu Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine şi Christoph Waltz pe marile ecrane în “Şefi de Coşmar 2”.

In Sefi de Cosmar 2, aceasta actrita isi reia rolul ca Dr. Julia Harris. Ea este cunoscuta mai ales pentru activitatea sa din televiziune ca si Rachel Green din serialul de succes “Friends”. De curand, ea a jucat si in comediile “We’re The Millers” si “Just Go With It”.

Care este numele acestei actrite?

1. Jennifer Aniston

2. Kate Hudson

3. Drew Barrymore

Din 28 Noiembrie, Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din toata tara cea mai tare comedie a anului “Sefi de Cosmar 2”.

60 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *