Concerte

Stefan Banica in concert @ Barletto Club

Stefan Banica in concert @ Barletto Club Vineri 20.01.2012

 

Vineri 20 ianuarie Stefan banica va sustine un  concert incendiar in Club Barletto. Va invitam pe toti sa cantam impreuna unele dintre cele mai cunoscute si indragite melodii ale artistului, cum ar fi “Gaseste-mi loc in inima ta”, “Super-love”, “Veta”, “Toata lumea danseaza” si multe altele.

Stefan Banica este unul dintre cei mai complecsi artisti din Romania, cu o cariera prodigioasa de peste 20 de ani in muzica, teatru, film si televiziune.  A sustinut pana in prezent in cariera peste 1000 de concerte, cu peste 160.000 de bilete vandute doar la traditionalele sale concerte de Craciun.

A lansat 13 discuri de autor, vandute in peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5  discuri de aur si 2 de platina.

Cel mai recent album semnat Stefan Banica, “Super-love”, a fost premiat ca “Cel mai bun album pop al anului” la Gala Premiile Radio Romania, in cadrul aceleiasi gale Stefan Banica fiind premiat si ca “Cel mai bun interpret al anului”.

Concertele Extraordinare de Craciun – Stefan Banica, devenite deja traditie, sunt unele dintre cele mai complexe productii de gen din tara, stabilind adevarate recorduri pentru Romania ca numar de concerte de anvergura sustinute consecutiv la Sala Palatului si ca numar de spectatori!

Numeroase alte distinctii vin in completarea palmaresului sau impresionant, Stefan Banica fiind unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania.

 

Citeste mai mult: Stefan Banica in concert @ Barletto Club Vineri 20.01.2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *