Despre copii

3,2,1 START: incepe Targul Ofertelor Extrascolare

Targul Ofertelor Extrascolare
8-10 mai
Sala Polivalenta
Program de vizitare:
Vineri, 8 Mai: 10.00-19.00
Sambata, 9 Mai:10.00-19.00
Duminica, 10 Mai:10.00-17.00 

Te asteptam cu parintii, bunicii si mai ales cu prietenii!
Tu te vei distra, in timp ce adultii pot cerere sfatul specialistilor pentru tine!
Vrei sa fi si tu printre campioni?Poti afla cateva povesti chiar de la acestia. 
Te asteptam cu un spectacol permanent organizat de Contrapunct si cei mai talentati copii, panou de escalada, scamatorii, ateliere de creatie,concursuri cu PREMII, cursuri, preselectii, Roata Olarului, centru de consiliere pentru parinti si multe alte surprize si mai ales, Hai Sa Ne Miscam! 

Detalii pe www.royalexpo.ro!

Comunicat de presa 

Sarbatoarea Timpului Liber pentru copii si parinti la TARGUL OFERTELOR EXTRASCOLARE! 

Bucuresti, 2 aprilie 2009.In perioada 8-10 mai 2009, Sala Polivalenta va fi gazda unui eveniment de promovare al activitatilor culturale, sportive si recreative pentru copii si tineri prin prezenta cluburilor si firmelor care activeaza in acest domeniu.

Copiii sunt asteptati sa isi petreaca Timpul Liber intr-un cadru special amenajat cu panou de escalada, asistat de echipa Adventure Camps, cu “Roata Olarului”, cu animatie oferita de Clown-ul Marcellino, cu spectacol permanent asigurat de cei mai talentati copii, cu lectii de orogami, cu demonstratii de limba engleza si , chiar, japoneza si multe alte surprize. 

In exteriorul Salii Polivalente se va desfasura Festivalul Sportului care se va bucura de prezenta celor mai buni sportivi, chiar, campioni in diferite domenii, incantati sa le vorbeasca vizitatorilor despre succesul lor. Si tot in exteriorul Salii Polivalente va invitam la “Ora de Sport” alaturi de acestia. 

Parintii interesati sunt asteptati la Centrul de Consiliere pentru Activitati Extrascolare care va fi amenajat in interiorul Targului.”Psihologul de serviciu” va raspunde intrebarilor parintilor legate de copii si preocuparile acestora. 

Agentiile de turism care ofera servicii pentru copii si familii au pregatit cele mai bune oferte pentru vizitatori.

Targul este dedicat copiilor si parintilor interesati de valorificarea timpului liber participand la diferite cursuri educationale, practicand diferite sporturi sau calatorind in tabere si excursii pentru copii.Pe parcursul a trei zile acestia vor avea ocazia sa isi aleaga o astfel de activitate prin intalnirea directa cu reprezentantii, profesorii si antrenorii diverselor cluburi sau companii de gen

BUCURESTI

www.royalexpo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *