LifeStyle

22 Aprilie – Impreuna Pentru Planeta Albastra

“Reciclarea imbunatateste grav calitatea vietii!” .Acesta este motto-ul Zilei Internationale a Pamantului sarbatorita la Cluj de catre Cercetasii Romaniei, in cadrul evenimentelor din 21-22 aprilie 2007.

Deoarece Romania se afla pe ultimele locuri in Europa in ceea ce priveste reciclarea deseurilor, iar orice schimbare incepe cu un prim pas, Cercetasii Romaniei organizeaza campania “Impreuna pentru Planeta Albastra”. Duminica, 22 aprilie, incepand cu ora 16, Parcul Central va gazdui o expozitie foto pe tema incalzirii globale, jocuri si activitati disponibile tuturor, dar mai ales Concursul Costumelor din Materiale Reciclabile, la care vor participa elevi ai mai multor scoli din judet, concurs organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean. De asemenea, cu aceasta ocazie vor fi inaugurate si noi materiale informative realizate in sprijinul cetatenilor.

Totodata, sambata, incepand cu ora 10:00, la sediul cercetasilor din Piata Mihai Viteazul nr. 25-26, va avea loc o conferinta la care vor participa reprezentanti ai mai multor organizatii non-guvernamentale dar si ai Directiei Judetene pentru Tineret, Inspectoratului Scolar Judetean, Rosal Grup si ai Primariei Cluj-Napoca. Tema acestei dezbateri va fi demararea unei campanii de lunga durata de educatie ecologica in problema reciclarii, in institute de invatamant clujene.

21 Aprilie, ora 10:00, P-ta Mihai Viteazul 25-26(in curte) – Conferinta Mediu
22 Aprilie, ora 16:00, Parcul Central – Concursul Costumelor din Materiale Reciclabile; Expozitie de poze pe tema: Incalzirea Globala; Jocuri atractive pentru tineri de toate varstele

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *