Despre copii

2% sau un SMS pentru inima copiilor

Pentru copiii cu probleme cardiace grave exista o singura solutie: interventia chirurgicala – adeseori urgenta si foarte specializata.
In tara noastra se nasc anual peste 900 de copii cu probleme cardiace grave, iar pentru ei exista prea putine centre in care pot fi operati si tratati.
Este nefiresc, complicat si mult prea costisitor sa trimitem toti copiii bolnavi pentru tratament in strainatate. Uneori e imposibil! Uneori e foarte urgent!
In partea de sud a tarii nu exista nici centru de cardiochirurgie pediatrica.
La spitalul Maria Sklodowska Curie (fost Budimex) exista o aripa de spital nou construita unde urmeaza sa functioneze primul departament de chirurgie cardiaca din Bucuresti dedicat exclusiv copiilor.
Asociatia noastra si spitalul vor utila o sala de operatii si un salon pentru terapie intensiva postoperatorie. Incaperile arata in momentul de fata ca in fotografii dar trebuie sa arate ca un centru medical performant.
Lista de cumparaturi este lunga! Puteti sa ne ajutati sa nu ni se mai para asa.
Proiectul are sprijinul Ministerului Sanatatii, al conducerii Spitalului si este impins inainte de specialisti care doresc sa vina si sa lucreze in noul departament. Ceea ce poate parea incredibil este ca unii dintre ei se intorc din strainatate ca sa le fie de folos copiilor nostri.
Ne propunem, cu ajutorul vostru, sa strangem cel putin 500.000 EURO, suma minima cu care departamentul poate incepe sa functioneze. Cum puteti sa ne ajutati aflati in pagina AJUTA-NE!.

Poti sa donezi 2EURO chiar acum, cu un SMS la 858.
500.000 de mii de Euro inseamna 250.000 de SMS-uri.
Nu-i asa de mult, nu? Numarul este oferit gratuit de Cosmote, Orange si Vodafone.
In retelele Orange si Vodafone nu se percepe TVA.
doneaza ONLINE
Poti sa donezi prin serviciu de DONATII ONLINE folosind cardul tau bancar. Oricat de putin poti sau oricat de mult vrei.

Poti sa donezi prin TRANSFER BANCAR (online sau la ghiseu) la fel cum iti platesti ratele sau facturile.
Conturile noastre sunt:

RON: RO95RNCB0208023700610001
EUR: RO68RNCB0208023700610002
USD: RO75RNCB0208023700610167
BCR РSucursala C̢mpina

2% din impozit

Poti sa donezi prin redirectionarea a 2% din impozitul tau pe venit. Descarca formularele precompletate si afla toate detaliile aici.
promoveaza si tu

Poti sa contribui afisand pe site-ul sau pe blogul tau unul dintre BANNERELE Inima Copiilor sau scriind despre campanie.

http://www.inimacopiilor.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *