LifeStyle

2% pentru ASCENDENT, cu doi la suta mai mult pentru educatie

Este cunoscut faptul ca exista copii care desi merg la scoala, nu stiu sa scrie sau sa citesca si care, in cele mai multe dintre cazuri, renunta sa mai invete. Statistici anuale ne anunta ca 1 din 10 copii din Romania renunta la studii inca din ciclul primar, iar in cazul scolii gimnaziale si a liceului numarul lor este in crestere. Ceea ce nu stim este faptul ca multi dintre acesti copii isi doresc si sunt capabili să invete, sunt copii sensibili si talentati, dar care au avut nesansa sa se nasca intr-un mediu care nu le-a permis sa se dezvolte.

Asociatia ASCENDENT a lansat campania ‘2% pentru ASCENDENT, cu doi la suta mai mult pentru educatie’ prin care speram sa putem oferi cat mai multor copii o sansa in plus la educatie in cadrul centrelor noastre. Redirectionand 2% din impozitul pe venitul global catre Asociatia ASCENDENT, fiecare persoana poate sa ofere unui copil, printr-un gest simplu, sansa de a deveni „mare”.

Asociatia ASCENDENT este o organizatie neguvernamentala si nonprofit a carei activitate are ca scop reducerea abandonului scolar. Asociatia ASCENDENT asista peste 150 copii de varsta scolara in cadrul celor 4 Centre educaţionale ASCENDENT din judetul Ilfov si Bucuresti, iar în cadrul Programului de Burse Scolare ofera lunar 50 de burse elevilor care au performante scolare foarte bune, dar care provin din familii dezavantajate social.

Declaratia de venit 200 sau Formularul 230 precum si alte informatii suplimentare privind proiectele noastre le puteti gasi pe site-ul www.ascendent.org.ro
Informatiile de identificare ale Asociatiei ASCENDENT ce trebuie completate pe declaratia (200) de venit sau pe formularul 230 sunt:

Nume : Asociatia ASCENDENT
Cod fiscal : 13396684
Cont IBAN : RO93 RNCB 0084 0107 8369 0001

Asociatia ASCENDENT multumeste tuturor persoanelor care au donat si/sau au redirectionat 2% din impozitul pe venit pentru sustinerea proiectelor noastre.

Aceasta campanie este parte a programului ”Sprijiniti copiii sa invete”, un program de strangere de fonduri care isi propune implicarea persoanelor fizice si a firmelor in sustinerea proiectelor Asociatiei ASCENDENT.

Asociatia ASCENDENT este o organizatie umanitara infiintata in anul 2000 a carei activitate are ca scop reducerea abandonului scolar. Asociatia ASCENDENT asista in prezent peste 150 copii de varsta scolara in cadrul a 4 centre educaţionale (3 in judetul Ilfov si unul in Bucuresti). In anul 2008 a fost initiat “Programul de Burse Scolare” in cadrul caruia asociatia ofera lunar 50 de burse elevilor care au performante scolare foarte bune, dar care provin din familii dezavantajate social. Mai multe informatii despre proiectele asociatiei puteti obtine vizitand site-ul www.ascendent.org.ro

www.ascendent.org.ro
e-mail: (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
www.ascendent.org.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *