Vedete

Michelle Pfeiffer ar vrea să-şi facă operaţie estetică


Actriţa Michelle Pfeiffer, cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, se gândeşte ca pe viitor să îşi facă o operaţie estetică, informează ediţia electronică a revistei People.
“Mă gândesc la acest lucru”, a spus actriÅ£a în vârstă de 48 de ani. “Când sunt odihnită arăt foarte bine. Mă gândesc că pot amâna acest lucru (operaÅ£ia, n.r.) pentru câţiva ani. Dar când mă simt rău, atunci mă gândesc: poate ar trebui să fac o programare”.
Totuşi, actriţa este de părere că obsesia pentru tinereţe a celor de la Hollywood depăşeşte limitele. Actriţa crede că dacă o persoană se simte deranjată de o parte a corpului său ar trebui să facă operaţie estetică, dar că la Hollywood deja nu se mai ştie ce înseamnă un aspect frumos.
Cât despre posibilitatea de a face un lifting facial, actriÅ£a a declarat: “Am văzut câteva operaÅ£ii extrem de bine făcute. Dar cine poate ÅŸti ce poÅ£i obÅ£ine?”
Pfeiffer a declarat că nu se simte bătrână, deÅŸi în următorul său film, “I Could Never Be Your Woman”, joacă rolul unei femei de vârsta ei care se îndrăgosteÅŸte de un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea.
“ToÅ£i îmbătrânim. Dacă accepÅ£i acest lucru nu Å£i se mai pare o povară”, spune Pfeiffer.
Pfeiffer s-a mutat în nordul Californiei împreună cu soţul ei, scenaristul de televiziune David E. Kelley, şi cei doi copii ai lor, Claudia Rose, în vârstă de 13 ani, şi John Henry, în vârstă de 12 ani.

Sursa: www.monitorulsv.ro