Concerte, LifeStyle

15.000 de spectatori l-au ascultat pe Julio Iglesias la Sibiu, urmeaza Timişoara, Braşov, Bucureşti şi Constanţa

Aproape 15.000 de spectatori au urmărit, luni seara, concertul extrordinar susţinut de Julio Iglesias în Piaţa Mare din Sibiu şi au fredonat melodii celebre până aproape de miezul nopţii.
Julio Iglesias a cerut ca spectacolul să înceapă cât mai târziu pentru ca afară să fie întuneric, astfel încât romantismul melodiilor sale să poate cuprinde pe toată lumea.
Accesul publicului în zona amenajată pentru spectacol a fost permis la ora 20.00, iar Julio Iglesias şi-a început concertul la 21.45. Peste 10.000 de scaune au fost instalate în piaţa centrală a oraşului, tot la cererea vedetei, care a vrut ca oamenii să stea confortabil la spectacol. În picioare însă au mai stat peste 4.000 de oameni, unii dintre aceştia în zona delimitată pentru spectacol şi au plătit 50 de lei pentru un bilet. Alţii, însă au stat lângă gardurile instalate de jandarmi.
Imediat după prima piesă interpretată pe scenă, vedeta le-a mulţumit fanilor pentru consecvenţa cu care i-au ascultat muzica.
“Bună seara România! Bună seara Sibiu! Bună seara ÅŸi vă mulÅ£umesc pentru atâţia ÅŸi atâţia ani cât am fost împreună, pentru dragostea pe care mi-aÅ£i dăruit-o”, a spus Julio Iglesias în timpul concertului.
Julio Iglesias le-a povestit sibienilor despre prima sa vizită în România, la vârsta de 13 ani, în anul 1969, şi le-a spus că încă de atunci a rămas impresionat de această ţară.
Vedeta latino a cântat toate melodiile care l-au făcut celebru încă de la sfârÅŸitul anilor ’60. După o oră ÅŸi jumătate, Julio Iglesias ÅŸi-a încheiat concertul, dar a fost rechemat pe scenă ÅŸi a mai interpretat cinci piese.
Spectatorii au fost încântaţi şi s-au bucurat de această şansă de a-l vedea la Sibiu pe Julio Iglesias.
“A fost cântăreÅ£ul tinereÅ£ii mele. Am retrăit toată perioada aceea. Ce să spun, a fost magnific, extraordinar, superb”, a declarat una dintre spectatoare, la finalul concertului.
Peste o sută de jandarmi de la inspectoratele judeţene din Sibiu şi Braşov au asigurat paza şi ordinea la spectacol şi nu s-au înregistrat incidente.
ÃŽn cadrul turneului intitulat “Romantic Classics”, Julio Iglesias va mai susÅ£ine în aceste zile concerte la TimiÅŸoara, BraÅŸov, BucureÅŸti ÅŸi ConstanÅ£a.

Monitorul de Suceava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *