Vedete

10.000 de euro, premiul la emisiunea Vreau sa fiu vedeta

Vineri e marea finala!10 000 de euro pentru castigatorul de la “Vreau sa fiu vedeta”.

Finala celui de-al saptelea  sezon al  show-ului  “Vreau sa fiu vedeta” va fi difuzata de ANTENA 1, vineri, sase iunie, de la ora 20.30, avandu-i la “conducere” pe Ovidiu Cuncea si Roxana Ionescu .

Intransigentul juriu, format din  Aurelian Temisan, Alexandra Ungureanu, Felicia Filip , Daniela Condurache si Mihai Traistariu va acorda note celor zece concurenti din finala.

Publicul telespectator este invitat, ca de fiecare data, sa-si voteze favoritii la numarul de sms 1272.

Concurentul care  merita sa fie VEDETA va intra in posesia marelui  premiu in valoare de 10.000 de euro, locul doi urmand sa fie castige suma de 4.000 de euro, respectiv 2.000 pentru locul trei.

In cadrul acestei editii finale se va acorda si un premiul special, de popularitate. “Toti concurentii de la merita sa castige premiul cel mare pentru ca toti sunt incredibil de talentati.

Din pacate, doar unul va fi desemnat castigatorul absolut. Cum  iunie este o luna speciala, dedicata copiilor, am pregatit patru editii speciale in care acei concurenti care s-au aflat la baraj in editiile anterioare  si nu s-au putut califica din cauza emotiilor, vor avea sansa sa arate juriului ca si ei meritau sa fie castigatori”, spune Roxana Ionescu .

Sursa: Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *