LifeStyle

10.000 de cornuri Pentru Voi

Fundatia Pentru Voi, cu sprijinul financiar al Fundatiei Vodafone Romania, va desfasura in perioada aprilie decembrie 2009 proiectul 10.000 de cornuri Pentru Voi, initiat pentru a sprijini grupurile sociale defavorizate, aflate in stadiul de saracie.

Prin program, se vor oferi in fiecare luna 10.000 cornuri pentru organizatiile si institutiile din judetul Timis, care ofera servicii sociale oamenilor aflati in conditii de saracie. Cornurile sunt produse de adulti cu dizabilitati intelectuale, angajati ai brutariei din cadrul Unitatii Protejate Pentru Voi.

Incercam sa venim in ajutorul persoanelor care sunt cel mai expuse consecintelor crizei economice, oferindu-le painea cea de toate zilele. In acelasi timp, programul creeaza locuri de munca pentru 4 persoane cu dizabilitati intelectuale, angajate ca brutari. a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei Pentru Voi.

Speram ca ajutorul nostru sa aduca o schimbare pozitiva in viata celor cu posibilitati materiale reduse si sa le ofere un suport constant si sigur. Prin sustinerea acestui program continuam eforturile Fundatiei noastre din ultimii 10 ani, de a asigura o viata mai buna pentru un numar cat mai mare de oameni, a spus Elena Serban, director Fundatia Vodafone Romania.

Lansam pe aceasta cale invitatia de inscriere in proiect cantinelor sociale, spitalelor de psihiatrie si organizatiilor neguvernamentale care ofera servicii sociale destinate persoanelor aflate in stare de saracie. Inscrierea se face prin completarea unui formular care poate fi descarcat de pe pagina de internet www.pentruvoi.ro.

————————————————–
Fundatia Pentru Voi are ca scop cresterea calitatii vietii adultilor cu dizabilitati de dezvoltare si familiilor lor. Este singura din Romania care ofera o paleta complexa de servicii comunitare pentru cei 160 beneficiari ai sai: 5 locuinte protejate, 2 centre de zi, un centru respiro, serviciu de angajarea asistata pentru 35 beneficiari, unitatea protejata in care lucreaza 60 persoane cu dizabilitati intelectuale. In ultimul an, Pentru Voi a castigat patru premii la nivel national si international pentru proiectele pe care le desfasoara.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei. Activitatea Fundatiei Vodafone Romania este finantata de catre Vodafone Romania S.A., printr-un buget anual. In plus, angajatii Vodafone Romania contribuie voluntar, prin donatii lunare din salariu, la care se adauga donatii anuale din partea Fundatiei Grupului Vodafone. De la infiintarea sa, in urma cu peste 10 ani, Fundatia Vodafone Romania a investit 7,5 milioane de Euro, in sute de programe de caritate si asistenta sociala.

Telefon: 0256-228062, 0722 273 822

pentruvoi@pentruvoi.ro
http://www.pentruvoi.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *